Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Olafova Pustolovina Sinhronizovano Crtani Filmovi

Olafova Pustolovina Sinhronizovano Crtani Filmovi

“ Snežno kraljevstvo: Olafova pustolovina crtani sa prevodom (Zaleđeno Kraljevstvo – Olafova zaleđena Avantura). U ovom kratkom Disney animiranom filmu, Olaf i Sven udružuju se u veseloj misiji. Prvi je Božić nakon što su se vrata dvorca ponovno otvorila pa Anna i Elsa slave s čitavim Arendelleom. Građani se povlace u svoje domove kako bi bili s obiteljima i zajednički proslavili blagdane. Sestre shvate da one nemaju obiteljsku tradiciju slavljenja Božića kao ostali. Zato Olaf i Sven odluče istražiti običaje u kraljevstvu te zajedno doznati značenje blagdana. I dok Olaf i Sven vuku sanjke po snježnoj tundri te završe u šumi u kojoj ih napadnu vukovi, u potkrovlju Anna i Elsa pronalaze neke zaboravljene stvari iz prošlosti. ”

Zaleđeno Kraljevstvo – Praznik s Olafom (Olaf’s Frozen Adventure) 2017

The post Olafova Pustolovina Sinhronizovano appeared first on Crtani Filmovi CrtaniOnline.com.

Gledaj Film Online sa prevodom
Olafova Pustolovina Sinhronizovano Crtani Filmovi full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...